Menu
Obiad
Rosół z kury z makaronem
Sznycel po wiedeńsku, pierś z ananasem i serem żółtym, udko pieczone, sakiewka schabowa ze szpinakiem, kotlet de Volaille
Ziemniaki, frytki, surówki z czerwonej kapusty, marchwi oraz sezonowa
Bukiet warzyw gotowanych (brokuły, kalafior, marchewka)
Deser
Puchar lodów z owocami, bitą śmietaną i polewą czekoladową
II danie
Barszczyk czerwony z pasztecikami
III danie
Kluski śląskie z sosem grzybowym, pieczeń wieprzowa, zawijas, golonka pieczona
Kapusta młoda lub kapusta zasmażana
IV danie
Boeuf Stroganow
V danie
Barszczyk biały z kiełbaską
Przystawki
Schab po warszawsku
Deska mięs pieczonych
Rolada z drobiu z rodzynkami
Rolada z drobiu z ciastem omletowym
Pasztet z suszoną śliwką
Ryba po japońsku
Królewska kaczka faszerowana
Deska serów
Ryba po japońsku
Tymbaliki wieprzowe i drobiowe
Łosoś z kawiorem i jajkiem
Półmisek wędlin dymionych
Śledź w oleju z bazylią
Rolmopsy
Śledź w sosie śmietanowo- koperkowym
Rolada szpinakowa z łososiem
Pstrąg faszerowany
Sałatka gracka, Sałatka z grillowanym kurczakiem, Sałatka z selera naciowego
Ciasta domowe
Sernik, Marchewkowe, Szarlotka, Balowe, Snikers
Napoje
Mix herbat, kawa (cappuccino, rozpuszczalna, parzona)
Sok pomarańczowy
Coca cola, Sprite, Mirinda, Woda gazowana, Woda z miętą, limonką i cytryną
Poprawiny
Danie I
Flaki Staropolskie
Danie II
Udko faszerowane, żeberko w miodzie, szaszłyk wieprzowy
Frytki i ziemniaki pieczone w ziołach
Surówka z kapusty pekińskiej
Proponujemy Państwu smaczne wyroby, własnej produkcji.
Wszystkie zakąski i dania główne są produkowane przez naszych kucharzy.
Każdy zestaw menu jest omawiany z Klientem i dostosowany do potrzeb imprezy.